top of page

Mesures COVID19

Adaptació en temps de pandèmia

P6200151.JPG

Granollers, 11 d'octubre de 2020 | Colònies Sant Esteve​

Malgrat la presència de la pandèmia, les activitats de lleure a Catalunya estan permeses seguint una normativa establerta per la Direcció General de Joventut. Tota activitat que es dugui a terme durant el curs 2020/21 està regulada pel document Criteris a aplicar per prevenir la pandèmia per COVID-19 en l'àmbit de les activitats d'educació en el lleure. A Colònies, hem estudiat el document i hem dut a terme un seguit d'actuacions que resumim a continuació:

  • Distinció clara dels grups estables de convivència, que han suposat la divisió dels grups de més petits. Actualment els grups de convivència són RiO, Gralles, FiA i Picots.

  • Ús obligatori de mascareta durant tota l'estona durant les activitats de totes les tandes excepte durant les estones de menjar, dormir o excursions.

  • Priorització de les activitats a l'aire lliure i en espais diàfans que permetin garantir la distància de seguretat.

Amb tot, l'equip de monitors seguirà les indicacions de la Direcció General de Joventut, que podran modificar les normatives actuals si és necessari. Les famílies hauran de ser responsables abans de portar els infants a l'activitat, signant la declaració de responsabilitat si el/la menor està en condicions de salut aptes per a la realització de l'activitat.

bottom of page